Tala Fou

O le a le tele o lou iloa e uiga i le tipiina o le u'amea u'amea capillary?

O le capillary uamea uamea o loʻo i ai le tele o faʻaoga i o tatou olaga, ma e tele lona faʻaoga i itu uma. E mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻainisinia, masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi uaea, ma isi. O se mea fau fale ma le malu lelei, faʻafefeteina, maualuga le vevela, faʻaofuofu teteʻe, teteʻe tensile, waterproofness ma lelei tele le faatinoga o le talipupuni electromagnetic.Capillary uamea uameae pei o se mea mata e masani ona faʻaaogaina i mea tau eletise, mea teuteu, fomaʻi, ea malulu, ma isi fanua. O lo'o taua i lalo se fa'atomuaga i le tipiina o metotia o capillary uamea. Sei o tatou tilotilo!
O le auala muamua o le tipiina o uili; o se auala tipi lea e seasea faʻaaogaina i le taimi nei. E pei ona taʻu mai e le igoa, e faʻaaogaina se uili olo e fai ma meafaigaluega tipi e tipi ai le uamea i luga. O se auala faʻatauvaʻa taugofie foi, ae ona o le a maua ai le tele o burrs pe a uma ona tipi, e manaʻomia le faia o se faʻagasologa o le deburring i le laasaga mulimuli. O nisi tagata gaosi oloa e leai se tetee i burrs. O lenei metotia o se auala faigofie ma taugofie.

Uamea uamea Capillary

O le auala lona lua o le tipiina o uaea, o le tuʻu lea o leuamea uamea capillaryfaagaau e tamoe i luga o le masini tipi uaea, ae o lenei auala o le a mafua ai le faʻafefe o le gutu o le paipa. Afai e te fetaiaʻi ma se tagata gaosi mea e manaʻomia, e tatau ona e alu i se gaioiga mulimuli ane, e pei o le oloina ma le faʻamalo.
Metotia lona tolu o le tipi ili u'amea; o le oloa tipi i lenei auala tipi e sili ona lelei le tipi, ma e mafai ona tipi faʻatasi, e lelei tele foi le lelei, ae o le le lelei o le meataalo e sili atu ona pipii i le meafaigaluega, o lea e tatau ai ona e matua faʻaeteete i totonu. filifili le mata ili.
O le auala lona fa o le tipiina i se masini tipi paipa e leai ni pu. O lenei auala tipi e sili ona lelei le tipi ma o le filifiliga a le tele o kamupani. O lenei metotia e le talafeagai mo le tipiina o paipa uʻamea uʻamea, e faigofie ona malepe, ma o le gutu o le paipa o le a faʻaleagaina.
O auala tipi e fa o loʻo i luga o auala faʻapipiʻi o loʻo iai nei o paipa capillary uamea. E te iloa? Taizhou Weite Precision Machinery Co., Ltd. o loʻo i totonu o Zhangguo Town Industrial Park, Xinghua City, Jiangsu Province, o se faʻavae gaosiga uamea. O se gaosiga o faagaau u'amea u'amea u'amea u'amea, uamea u'amea seamless coils, u'amea u'amea seamless susulu sa'o paipa, uamea fa'alava fale gaosimea, ma paipa mama mama. Afai e te mana'omia se mea, fa'amolemolefaafesootai matou


Taimi meli: Iuni-07-2024