Tala Fou

Fa'afefea ona fa'amama le puipui i totonu o le capillary uamea

u'amea u'amea capillary paipao se oloa u'amea u'amea ma se diameter itiiti i totonu, e masani ona faʻaaogaina e pei o tui nila, vaega laiti faʻapotopotoga, faʻamau uaea fale gaosi oloa, ma isi. Ona o le lautele o le paipa e laʻititi, e masani ona faʻalavelave le faʻamamaina o le puipui i totonu. O le fa'atonu o lo'o mulimuli mai o le a fa'alauiloaina le auala fa'amamāina o fa'alava capillary uamea.

Fa'alava Sa'o u'amea

1. Afai e maualalo le tulaga mama, faatofu leuamea uamea paipa capillaryi totonu o le vai faʻafefete faʻafefete, ona faʻasalalau lea ma fufulu i le ea poʻo le vai. E sili atu le fufuluina i tua ma luma i se pulumu e fetaui lelei. I se faapuupuuga, e tatau ona vevela ma faʻaoga se vai faʻafefete poʻo le faʻamamaina o le vai e sili ona aoga i le faʻamavaeina ma le faʻasalalauina o le gaʻo faʻapipiʻi i totonu o le puipui.
2. Afai e maualuga le manaʻoga mama, faʻaaoga le faʻamamaina o le ultrasonic. O le faʻavae o le faʻamamaina o le ultrasonic o le taimi e faʻasalalau ai galu ultrasonic i totonu o le vai, o le mamafa o le leo e suia malosi, e mafua ai le malosi o le ea i totonu o le vai, ma le faitau miliona o tamai pusi cavitation e gaosia i sekone taʻitasi. O nei pulupulu e vave ona gaosia i se aofaiga tele i lalo o le gaioiga o le mamafa o le leo. O le a le pa malosi, ae o le a maua ai le malosi o le a'afiaga ma le le lelei o le suction o le mamafa, lea e lava e vave pa'u ese ai le palapala ma'a'a.
3. Afai o le capillary uamea uamea e fai si umi ma e iai lana tane vai, e mafai ona e faʻatau se ipu vibration ultrasonic ma tuʻu i totonu o le vai mo le faʻamamaina o le ultrasonic. Afai e le umi le taimi, e mafai ona e tuʻuina le vibrator ultrasonic i totonu o le paipa mo le faʻamamāina, ona faʻaaoga lea o le vai paipa e fufulu ese ai le palapala ua aveese e le galu ultrasonic.
O loʻo i luga o se folasaga i le auala faʻamamāina o capillary uamea. Ou te faamoemoe e mafai ona fesoasoani i tagata uma. Afai e iai sau mana'oga fa'apisinisi e fa'atatau iuamea uamea capillaryma uamea stainless capillary paipa uelo, e mafai ona e faafesootai matou mofelice.weite1999@gmail.com, ma o le a matou tali atu ia te oe i le taimi.


Taimi meli: Iuni-25-2024